Top
 

Ko tikėtis iš Adventur parodos ir kokia jos nauda?

Praūžė dar viena pilna įspūdžių savaitė, kurią vainikavo apsilankymas “Adventur 2017” parodoje. Renginys, pritraukęs labai didelį dalyvių ir apsilankiusiųjų skaičių. O kas svarbiausia, ši paroda yra apie keliones ir nors ji organizuojama jau 5-ą kartą, aš apie ją sužinojau tik šiais metais.  Tikiu, kad esu tokia ne viena, todėl skubu pasidalinti savo įžvalgomis.

 

Adventur paroda šiais metais užėmė net 3 sales ir buvo suskirstyta į tris temas:

adventur paroda1. “Atrask pasaulį”– čia bazavosi, ko gero, visi mūsų šalies kelionių operatoriai, o taip pat svečiai, kurie atvyko reklamuoti “naujas kryptis”.  Ar sužinojau ką nors naujo? Šioje parodos vietoje-Nieko! Katalogai visi tie patys! Pasaulis toks pat – naujas nematytas žemynas nepristatytas! Pasakysiu atvirai, į šią parodą ejau neturėdama daug pinigų ir neplanuodama kur nors keliauti. Ir netikiu, kad čia buvo labai daug netyčia užsukusių ir “oplia!” įsigijusių kelionę už kokį tūkstantį eurų į Indoneziją. Todėl ateiti čia, kaip į “Pelenę” su 50 Eur  ir prisipirkti niekučių, neišeis. Čia jus planuojate įsigyti didelį , gal net labai brangų, pirkinį. Arba tiesiog gaunate daug informacijos, kuri jums kolkas nenaudinga.

 

adventur paroda

2. “Poilsiauk aktyviai”– salė, kurioje buvo vos keli stendai su aktyviam poilsiui skirta amunicija, vienas reklaminis kateris, vienas namas ant ratų ( gražus ir fainas). Ir…vsio! Kur buvo visi wake parkai? Net karpynėms galima buvo čia pasireklamuoti! Lietuvoje yra labai daug galimybių aktyviai ilsėtis, tačiau tokių pramogų ambasadoriai dėl kažkokių tai priežasčių parodą praignoravo. Todėl likusame nepanaudotame salės plote organizatoriai surengė nuotraukų parodą  ir Kaziuko mugę.

 

3. “Pažink Lietuvą”– o vat čia wow! Šioje parodos dalyje reklamavosi Lietuvos regionai, miestai ir miesteliai.  Kiekvienas iš dalyvių maksimaliai pasistengė įtikinti, kad pas juos verta apsilankyti ir yra ką pamatyti. Labai didelis dėmesys buvo skirtas reklamai ir stendų apipavidalinimui. Kultūros  ir vietovės pristatymui. Nu nerealu!!! Greičiausiai būtent tokios informacijos man ir trūko. Aš supratau, kad šią vasarą aš labiau už viską noriu pažinti Lietuvą. Mes lekiame svetur ieškodami naujų įspūdžių, bet net nesusimąstome, kokias grožiais yra turtinga mūsų šalis. Pastaruoju metu labai daug ES pinigų buvo investuota į turizmą Lietuvoje ir patikėkite- rezultatas yra! Reikia tik nuvažiuoti ir “nuskinti vaisius”.

 

adventur paroda
Atsakant į klausimus:

Nemanau, kad kiekvienais metais programa keičiasi radikaliai. Garantuoju, kad kitais metais vėl pamatysime visas tas pačias kelionių agentūras, gal kažkiek naujų svečių. Todėl manau, kad paroda galėtų būti naudinga žmonėms, planuojantiems atostogas, turintiems tam atidėtus pinigus, bet gal tiksliai neapsisprendusiems dėl krypties. Ateikite išmušti geresnę nuolaidėlę ar “po vienu stogu” sulyginti visų kelionių operatorių pasiūlymus ir išsirinkti geriausią.

Ypatingai patarčiau šią parodą tiems, kurie kaip ir aš, nėra deramai susipažinę su Lietuvą ar tiems, kurie galvoja, kad pas mus nėra ką žiūrėti.

 

Na ir tradiciškai, vaizdeliai iš parodos:

 

Latest comments

Post a comment